Τι είναι η 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ;

Η φωτορεαλιστική απεικόνιση σας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε πλήρως την εικόνα ενός χώρου ή ενός κτιρίου πριν την κατασκευή του. Σας διευκολύνει στην τελική επιλογή του σχεδιασμού και του design στο χώρο σας καθώς και στην επιλογή υλικών και επίπλωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Η Κατασκευαστική εταιρεία Αρβανίτης “Κατοικία

με έδρα το Βόλο παρέχει υπηρεσίες τρισδιάστατης μοντελοποίησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, φωτορεαλιστικών απεικονίσεων, εικονικής περιήγησης σε χώρους και μελέτες φωτισμού με φωτογραφική λεπτομέρεια υλικών.

 

fororealistika sto volo-pilio

Με την χρήση εξειδικευμένου ψηφιακού τεχνολογικού εξοπλισμού και την τεχνογνωσία των σχεδιαστών μας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του έργου σας σε σύντομο χρονικό διάστημα προλαμβάνοντας τυχόν κατασκευαστικές ατέλειες.

 

Η εταιρία παρέχει επιπροσθέτως το σχεδιασμό βιομηχανικών αντικειμένων απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Μια προσωποποιημένη λύση στα μέτρα σας με την αισθητική που σας ταιριάζει και την αναμφίβολη ποιότητα κατασκευής που σας αρμόζει.

 

Πρόσφατα Project Φωτορεαλισμού

Φωτορεαλισμός

Ηρώων Πολυτεχνείου 1

Φωτορεαλισμός

Τρικούπη 38

Φωτορεαλισμός

Levantes Villas

 

Φωτορεαλισμός

Οδός Κασσαβετη

 

Φωτορεαλισμός

Οδός Ροζού

Φωτορεαλισμός

Ισιδώρου 120

Φωτορεαλισμός

Οδός Αβέρωφ (Ν.Ιωνία)