λογια-αρβανιτης-για-πελάτες

Λίγα λόγια για μας

Η οικοδομική επιχείρηση “ΚΑΤΟΙΚΙΑ” Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα τον Βόλο, είναι μια σύγχρονη και αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής με την ανέγερση πολυωρόφων οικοδομών και αυτόνομων μονοκατοικιών από το 1996 στο νομό Μαγνησίας. Η εταιρία αποτελείται από μια έμπειρη ομάδα συνεργατών με τεχνογνωσία και μεράκι που στόχος της είναι η εξασφάλιση κατοικίας με σύγχρονες προδιαγραφές εγγυημένη ποιότητα και διαχρονική αρχιτεκτονική.

arvanitis-katoikia-volos

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πάντοτε με σεβασμό  στην μοναδική τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού και αρχιτέκτονα, έχουμε υλοποιήσει οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών και συνεχίζουμε την επιτυχημένη δραστηριότητά της εταιρείας μας. 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κατοικιών και διαμερισμάτων, σύγχρονων, μοντέρνων, παραδοσιακών ή κλασικών αποτελεί για μας πρόκληση. Όλα τα έργα μας έχουν τη δική τους προσωπικότητα δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική.

  • Η αξιοπιστία και η ασφάλεια στην επιλογή των υλικών
  • Έμφαση στην στατική μελέτη
  • Λειτουργικότητα και εργονομία
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
  • Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης
  • Απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος για να μην έχουμε «χαμένους χώρους»
  • Η αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα που έχουν οι κατασκευές μας μέσα στο χρόνο
  • Aftersale ποιότητα των κατασκευών μας
  • Αδιάκοπη επίβλεψη των έργων μας

Συμβουλευτικη στεγη

“Ο θεμέλιος λίθος της εταιρείας μας”

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες αλλά προπαντός τις δυνατότητες του πελάτη μας, στόχος μας είναι να βρούμε την βέλτιστη λύση.

Σεβόμαστε τις απαιτήσεις σας, πραγματοποιούμε και παραδίδουμε την κατοικία που εσείς ονειρευτήκατε “με το κλειδί στο χέρι”.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Κατασκευάζουμε τα έργα μας πάντοτε με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εξαιρετική καλαισθησία, με βασικό κανόνα τη μέθοδο πολυτελούς και ποιοτικής κατασκευής με σύγχρονη αισθητική αντίληψη για διαχρονική ποιότητα που χρόνια τώρα παραμένει μια και μοναδική.

Παρακολουθούμε την τεχνολογική εξέλιξη τη συνεχή βελτίωση των δομικών υλικών που επιλέγουμε και τηρούμε αυστηρά τους σύγχρονους αντισεισμικούς κανονισμούς μέσω των υψηλών προδιαγραφών που απαιτεί η εποχή μας.

Επιτυγχάνουμε άριστες κατασκευές και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με διαρκή επίβλεψη, φροντίζοντας για την σωστή διαρρύθμιση, την εργονομία και την πλήρη εκμετάλλευση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Our video